marraskuun iloksi

Hei taas ystävät! Ajattelin nyt jakaa yhdestä tärkeästä onnellisuuttani lisäävästä tekijästä. Ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jos yksi osa kärsii, reagoivat siihen muutkin osat. Monen fyysisen sairauden takana on psyykkiset ongelmat ja yksi parhaista masennuksen hoitokeinoista on yllättäen liikunta.

Voin sen verran jakaa elämästäni, että olen viime vuosien aikana käynyt läpi rankkoja prosesseja. Huonoja päiviä on ollut enemmän kuin hyviä. Olen siis joutunut kartottamaan/karsimaan elämääni ja etsimään asioita, jotka todella tuottavat minulle hyvää oloa ja auttavat jaksamaan. 


Yhdeksi tärkeäksi onnellisuuttani lisääväksi tekijäksi on muodostunut jooga. Eikä mikä tahansa jooga, vaan tavallinen kotijooga, jota voi harjoittaa vain laskeutumalla sohvalta lattialle ja keskittymällä hengitykseen ja läsnäoloon. Avaamalla kehon lukkoja,  nostan mielialaani ja levollisuuttani. 

Minun salainen joogaopettajani on tällä hetkellä mahtava Adriene Texasista (yogawithadriene.com). Hän on hauska ja innostava nettiopettaja, joka saa minut aina hyvälle tuulelle. Haluan jakaa kanssanne tämän ystäväni ihan vain siksi, että jos täytät elämäsi vain pitäis pitäis-ajatuksilla, etkä jaksa lähteä kodin ulkopuolelle urheilemaan, niin kokeile Adrienen piristävää ja rentouttavaa seuraa!

Kommentit

Suositut tekstit